Exclusieve villabouw
Exclusieve villabouw
Exclusieve villabouw
Exclusieve villabouw
Exclusieve villabouw
Afspraak maken?
0486-461851

Bouwbedrijf van Dinther
Runstraat 65
5374 AB Schaijk

Exclusieve villabouw

Van Dinther Bouwbedrijf is toonaangevend op gebied van exclusieve villabouw. Met ruim vijftig jaar ervaring in de bouw van luxe villa’s, met ieder een uniek eigen karakter, is Van Dinther Bouwbedrijf dé specialist in het bouwen van schitterende droomhuizen.

Met de juiste kennis van zaken, oog voor perfectie, gedrevenheid en volmaakte afwerking kunt u rekenen op een perfect naar wens uitgevoerde opdracht. Ieder project wordt met gedegen voorbereiding, intensief klantcontact en flexibiliteit aangepakt én opgeleverd. Vanaf het eerste contact kunt u bouwen op de kennis en ervaring die dit bedrijf in huis heeft om ervoor te zorgen dat uw droomhuis ook echt werkelijkheid wordt..

Onze visie

Wij beseffen dat wanneer wij uw droomhuis mogen bouwen alles draait om vertrouwen. Onze ambitieuze projecten zitten in het hoogste segment van de woningbouw en wij werken met een geheel transparante prijsstelling. Samen met ons bouwteam gaan wij met u alles uitvoerig bespreken, bepalen en vastleggen alvorens wij daadwerkelijk beginnen. Alles staat in dienst van de hoge eindkwaliteit. Vanaf de professionele voorbereiding, complexe uitvoering tot en met de vanzelfsprekende nazorg.

Enkele Exclusieve villabouw projecten

Proces luxe villabouw

Wij kunnen een proces aanbieden wat vanzelfsprekend gericht is op een zeer hoge eindkwaliteit, maar waarbij wij het ook van groot belang vinden dat er op een plezierige manier samengewerkt kan worden met alle betrokken partijen en mensen. Wij geven graag ruimte aan vakmensen om hun talenten en vakmanschap uit te oefenen. Bevlogenheid en passie voor het vak zijn daarbij vanzelfsprekend en leiden tot een prettige werksfeer.

Waarom Van Dinther Bouwbedrijf:

  • Eigen vakkundige mensen in dienst
  • Zeer hoge eindkwaliteit
  • Integer en betrouwbaar
  • Transparant in prijsvorming
  • Plezierige samenwerking
  • Financieel gezond

Contact

Onze gegevens

Bezoeken: Runstraat 65, 5374 AB, Schaijk
Sturen: Postbus 12, 5374 ZG, Schaijk
Bellen: 0486-461851
info@vandintherbouwbedrijf.nl