Luxe villabouw
Luxe villabouw
Luxe villabouw
Luxe villabouw
Luxe villabouw
Afspraak maken?
0486-461851

Bouwbedrijf van Dinther
Runstraat 65
5374 AB Schaijk

Luxe villabouw

Eigenlijk is het grootschalig bouwen voor particulieren geen kernactiviteit van ons bedrijf. Maar voor de bouw van luxe villa's met een eigen karakter maken we graag een uitzondering. Al in een vroeg stadium van dit soort ambitieuze projecten kunt u bouwen op onze kennis en ervaring. Van Dinther Bouwbedrijf onderscheidt zich door de gedegen voorbereiding, het intensieve contact en door flexibiliteit. Het is tenslotte uw droomhuis.

De visie van Van Dinther Bouwbedrijf

In het hoogste segment van de woningbouw komt het aan op vertrouwen. Dat is de reden dat wij dit soort projecten voornamelijk uitvoeren in een zogenaamd bouwteam waarbij de prijsstelling geheel transparant is. In het bouwteam wordt, vooraf aan de daadwerkelijke uitvoering, alles met elkaar uitvoerig besproken, bepaald en vastgelegd.

Wij kunnen met onze expertise en ervaring zorgen dat uw droomhuis werkelijkheid wordt.

Enkele Luxe villabouw projecten

Proces luxe villabouw

Wij kunnen een proces aanbieden wat vanzelfsprekend gericht is op een zeer hoge eindkwaliteit maar waarbij wij het ook van groot belang vinden dat er op een plezierige manier samengewerkt kan worden met alle betrokken partijen en mensen. Wij geven graag ruimte aan vakmensen om hun talenten en vakmanschap uit te oefenen. Bevlogenheid en passie voor het vak zijn daarbij vanzelfsprekend en leiden tot een prettige werksfeer.

Waarom Van Dinther Bouwbedrijf:

  • Eigen vakkundige mensen in dienst
  • Zeer hoge eindkwaliteit
  • Integer en betrouwbaar
  • Transparant in prijsvorming
  • Plezierige samenwerking
  • Financieel gezond

Contact

Onze gegevens

Bezoeken: Runstraat 65, 5374 AB, Schaijk
Sturen: Postbus 12, 5374 ZG, Schaijk
Bellen: 0486-461851
info@vandintherbouwbedrijf.nl