Over Van Dinther Bouwbedrijf
Over Van Dinther Bouwbedrijf
Over Van Dinther Bouwbedrijf

Over Van Dinther Bouwbedrijf

Van Dinther Bouwbedrijf is een gezond en hoogwaardig bouwbedrijf. Wij werken overwegend met eigen personeel en houden de kwaliteit zo bewust in eigen hand. Met vijftig jaar ervaring in onder meer utiliteitbouw, renovatie, restauratie en luxe woningbouw, kunnen wij u alle expertise en vakmanschap bieden om uw wensen te verwezenlijken.

De visie van Van Dinther Bouwbedrijf

Kwaliteit is geen toeval. Aan vakmanschap moet continu geschaafd worden. Pas dan is er sprake van duurzaam bouwen. Onze opdrachtgevers zijn zuinig op hun bezit en ambitieus in hun dromen. Wij zorgen er daarom voor dat we alle vaklieden in dienst hebben die nodig zijn om aan die hoge eisen te kunnen voldoen.

De keren dat wij werk uitbesteden, dan is dat aan onderaannemers die zich in het verleden op een goede manier hebben bewezen. Onze projectleiders, uitvoerders, timmerlieden, metselaars, steigerbouwers en voegers houden elkaar scherp en borgen vakmanschap en kennis zo ook voor de toekomst.

Van Dinther Bouwbedrijf

Profiel Van Dinther Bouwbedrijf

Van Dinther Bouwbedrijf kan vertrouwen op vijftig jaar ervaring in gespecialiseerde bouw. Ons familiebedrijf werd in 1966 opgericht door Harry van Dinther, die in 2006 zijn zoon Dré alleen de touwtjes in handen gaf. Ambachtelijke vaardigheden combineren we met kennis van de laatste bouwtechnieken. Zo kunnen we ook moderne bouwprojecten realiseren die voorzien zijn van de laatste technologische oplossingen. Van Dinther Bouwbedrijf B.V. heeft een brede vaste klantenkring, die bestaat uit (semi)overheidsinstellingen, het bedrijfsleven en het hogere segment van de particuliere opdrachtgevers. Om kwaliteit te kunnen blijven garanderen werken wij met eigen, goed opgeleide medewerkers die hun vak tot in de puntjes in de vingers hebben.