top of page
logo-van-Dinther-o.png
_DSC3219_1920px.jpg

Van Dinther Bouwbedrijf is een gezond en hoogwaardig bouwbedrijf. Wij werken overwegend met eigen personeel en houden de kwaliteit zo bewust in eigen hand. Met meer dan vijftig jaar ervaring in met name de restauratie en exclusieve villabouw, kunnen wij u alle expertise en vakmanschap bieden om uw wensen te verwezenlijken. Wilt u meer weten of vrijblijvend een afspraak plannen? Neem dan contact met ons op.

OVER

VAN DINTHER BOUWBEDRIJF

Kwaliteit is geen toeval. Aan vakmanschap moet continu geschaafd worden. Pas dan is er sprake van duurzaam bouwen. Onze opdrachtgevers zijn zuinig op hun bezit en ambitieus in hun dromen. Wij zorgen er daarom voor dat we alle vaklieden in dienst hebben die nodig zijn om aan die hoge eisen te kunnen voldoen.

 

De keren dat wij werk uitbesteden, dan is dat aan onderaannemers die zich in het verleden op een goede manier hebben bewezen. Onze projectleiders, uitvoerders, timmerlieden, metselaars, steigerbouwers en voegers houden elkaar scherp en borgen vakmanschap en kennis zo ook voor de toekomst.

Onze visie
TvdH20150107-280-9.jpg
Ons profiel

Van Dinther Bouwbedrijf kan vertrouwen op meer dan vijftig jaar ervaring in gespecialiseerde bouw. Ons familiebedrijf werd in 1966 opgericht door Harry van Dinther, die in 2006 zijn zoon Dré alleen de touwtjes in handen gaf.

 

Ambachtelijke vaardigheden combineren we met kennis van de laatste bouwtechnieken. Zo kunnen we ook moderne bouwprojecten realiseren die voorzien zijn van de laatste technologische oplossingen.

 

Ons bouwbedrijf heeft een brede vaste klantenkring, die bestaat uit (semi)overheidsinstellingen, het bedrijfsleven en het hogere segment van de particuliere opdrachtgevers. Om kwaliteit te kunnen blijven garanderen werken wij met eigen, goed opgeleide medewerkers die hun vak tot in de puntjes in de vingers hebben.

140508_38-5.jpg

TIMMERWERKPLAATS

TvdH20150313-112-8.jpg

VOEGWERK

L9995443.jpg

Vakmanschap

Van Dinther Bouwbedrijf wordt vaak gevraagd voor het uitvoeren van sterk gespecialiseerd werk. Onze organisatie is daar volledig op ingericht. Ons bedrijf is zo georganiseerd dat onze mensen kwaliteit kunnen leveren en ruimte hebben om hun vakmanschap nog verder te ontwikkelen.

Personeel

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en blijven zich verdiepen en bekwamen in hun vak. Wij investeren in het vakmanschap van onze medewerkers.

 

Zo zorgen wij ervoor dat onze jonge medewerkers de kneepjes van het vak leren van onze oudere werknemers. Wij werken uitsluitend met eigen, goed opgeleide medewerkers.

Familiebedrijf

Van Dinther Bouwbedrijf is een familiebedrijf. Dré van Dinther leidt het bedrijf nadat oprichter en vader Harry van Dinther in 2006 na veertig jaar een stapje terug deed.

portretfoto.jpg

Dré van Dinther

bottom of page