top of page
logo-van-Dinther-o.png

RENOVATIE & ONDERHOUD

VAN DINTHER BOUWBEDRIJF

Ervaring met renovatie

Wij hebben ruime ervaring in het renoveren en onderhouden van gebouwen. Daar zit voor ons een extra dimensie aan, want vaak is het pand in gebruik. Onze medewerkers houden daar rekening mee en werken samen met de bewoners aan het herstellen van het gebouw en het vergroten van het woongenot. Onze ervaring met renovatie en onze kennis van de hedendaagse, elementaire wooneisen, komt daarbij goed van pas.

Snel en duurzaam herstel

Onze medewerkers hebben alle kwalificaties om inspecties en opnames uit te voeren. Of het nu gaat om een woonhuis, school of bedrijfsgebouw: wij zorgen snel voor duurzaam herstel.

Afspraak maken?

0486-461851 


Van Dinther Bouwbedrijf

Runstraat 65
5374 AB Schaijk

L9995443.jpg
Onze visie

Voor de goede uitvoering van renovatie- en onderhoudsprojecten hebben wij gedreven vakmensen in dienst die betrokken zijn en goede contactuele eigenschappen hebben. Onderhoud aan metselwerk, voegwerk, kozijnen en dergelijke worden door eigen medewerkers uitgevoerd waarbij we de beschikking hebben over een goed uitgeruste timmerwerkplaats.

Proces renovatie en onderhoud

Korte lijnen met het uitvoeringsteam, veelvuldige afstemming, inzet van ervaren mensen en goede communicatie zijn de sleutels voor een succesvol project.

Waarom Van Dinther?
  • Werkt met eigen gedreven vakmensen 

  • 50 jaar ervaring

  • Erkend Restauratie Bouwbedrijf

  • Financieel gezond

  • Solide en integer 

bottom of page