Renovatie-onderhoud
Renovatie-onderhoud
Renovatie-onderhoud
Renovatie-onderhoud
Renovatie-onderhoud
Afspraak maken?
0486-461851

Bouwbedrijf van Dinther
Runstraat 65
5374 AB Schaijk

Renovatie-onderhoud

Wij hebben ruime ervaring in het renoveren en onderhouden van gebouwen. Daar zit voor ons een extra dimensie aan, want vaak is het pand in gebruik. Onze medewerkers houden daar rekening mee en werken samen met de bewoners aan het herstellen van het gebouw en het vergroten van het woongenot. Onze ervaring met renovatie en onze kennis van de hedendaagse, elementaire wooneisen, komt daarbij goed van pas.
Onze medewerkers hebben alle kwalificaties om inspecties en opnames uit te voeren. Of het nu gaat om een woonhuis, school of bedrijfsgebouw: wij zorgen snel voor duurzaam herstel.

De visie van Van Dinther Bouwbedrijf

Voor de goede uitvoering van renovatie- en onderhoudsprojecten hebben wij gedreven vakmensen in dienst die betrokken zijn en goede contactuele eigenschappen hebben. Onderhoud aan metselwerk, voegwerk, kozijnen en dergelijke worden door eigen medewerkers uitgevoerd waarbij we de beschikking hebben over een goed uitgeruste timmerwerkplaats.

Korte lijnen met het uitvoeringsteam, veelvuldige afstemming, inzet van ervaren mensen en goede communicatie zijn de sleutels voor een succesvol project.

Enkele Renovatie-onderhoud projecten

Proces renovatie-onderhoud

Bij renovatie en onderhoud is goede communicatie met de eventuele gebruikers van groot belang. Zorgvuldige afstemming met alle belanghebbenden zorgt voor een efficiënt bouwproces zonder overlast.

Ook hierbij wordt door Van Dinther Bouwbedrijf gezorgd voor een transparante prijsvorming en strakke planning waarbij wij gewend zijn de regierol te bekleden.  

Waarom Van Dinther Bouwbedrijf:

  • Strakke organisatie
  • Ordelijk en netjes
  • Stipt in nakomen afspraken
  • Eigen timmerwerkplaats
  • Financieel gezond
  • Ervaren mensen met goede contactuele eigenschappen
  • Veel ervaring met 'going concern'
  • ISO / VCA gecertificeerd

Contact

Onze gegevens

Bezoeken: Runstraat 65, 5374 AB, Schaijk
Sturen: Postbus 12, 5374 ZG, Schaijk
Bellen: 0486-461851
info@vandintherbouwbedrijf.nl