Restauratie
Restauratie
Restauratie
Restauratie
Restauratie
Afspraak maken?
0486-461851

Bouwbedrijf van Dinther
Runstraat 65
5374 AB Schaijk

Restauratie

In Nederland staan schitterende, monumentale panden. Daar zijn we zuinig op. Het restaureren van deze panden vergt kennis van bouwtechnieken van eeuwen terug. Restauratie is niet voor niets een van onze meest gewaardeerde kernactiviteit. Ons bedrijf heeft een naam hoog te houden.
Bij restauratie van monumenten speelt wet- en regelgeving landelijk en lokaal een belangrijke rol. Onze begeleiders nemen u dat werk graag uit handen. Ook als u nieuwe functies in het gebouw wilt inpassen of iets wilt toevoegen in moderne architectuur.
Respect voor historische waarde zit al onze medewerkers in het bloed. Goede voorbereiding en zorgvuldigheid in de uitvoering zijn kenmerkend voor Van Dinther Bouwbedrijf. Een goed voorbeeld van deze zorgvuldigheid van de eigen vakmensen ziet u op de voegwerkpagina. Onderstaand vindt u enkele restauratieprojecten waar we trots op zijn.

De visie van Van Dinther Bouwbedrijf

Wij investeren in kennis en vakmanschap hebben 65 zeer vakbekwame, deskundige en trouwe medewerkers in dienst in alle facetten van ons vakgebied. Een eigen timmerwerkplaats, goede metselaars, ervaren voegers, restauratietimmerlieden en kundige steigerbouwers zijn daar voorbeelden van.

De keren dat wij werk uitbesteden, dan is dat aan onderaannemers die zich in het verleden op een goede manier hebben bewezen. Onze projectleiders, uitvoerders, timmerlieden, metselaars, steigerbouwers en voegers houden elkaar scherp en borgen vakmanschap en kennis zo ook voor de toekomst.

Enkele Restauratie projecten

Proces restauratie

In het proces, of het nu in de voorbereiding of tijdens de uitvoering is, staan wij garant voor een deskundige begeleiding en zorgvuldige uitvoering. Onze restauratiedeskundigen zijn goed opgeleid en zorgen voor een prettig proces.
Wij geven graag ruimte aan vakmensen om hun talenten en vakmanschap uit te oefenen. Bevlogenheid en passie voor het vak zijn daarbij vanzelfsprekend en leiden tot een prettige werksfeer.

Waarom Van Dinther Bouwbedrijf:

  • Werkt met eigen gedreven vakmensen 
  • 50 jaar ervaring
  • Erkend Restauratie Bouwbedrijf
  • Financieel gezond
  • Solide en integer 

Contact

Onze gegevens

Bezoeken: Runstraat 65, 5374 AB, Schaijk
Sturen: Postbus 12, 5374 ZG, Schaijk
Bellen: 0486-461851
info@vandintherbouwbedrijf.nl